Täsmälääketiede ja verenkiertoelinten sairaudet

Paavo Nurmi säätiön ja Yrjö Jahnssonin säätiön yhteinen kolmipäiväinen symposium tuo yhteen johtavat sydän- ja verisuonitautien asiantuntijat eri puolilta maailmaa. Huippuluokan luennot käsittelevät lukuisia ajankohtaisia aiheita, kuten sepelvaltimotaudin, rytmihäiriöiden sekä sydämen vajaatoiminnan diagnosointia ja hoitoa.

  • Symposium järjestetään 24–26.8.2022
  • Kokoaa yhteen tutkijoita ympäri maailman
  • Huippuluokan luennot ajankohtaisista aiheista
  • Tapahtumapaikkana Haikon kartano Porvoossa

Tutustu symposiumiin tapahtuman omilta sivuilta

Tietoa tapahtumasta

Luennot

Kolmipäiväisen symposiumin aikana kuullaan alan johtavia tutkijoita. Luentojen aiheet käsittelevät sepelvaltimotaudin, rytmihäiriöiden, sydämen vajaatoiminnan sekä verenpainetaudin diagnosointia ja hoitoa. Symposiumin viimeisenä päivänä katsotaan tulevaan ja pohditaan teknologian kehityksen vaikutusta verenkiertosairauksien hoitoon.

Majoitus

Symposium järjestetään Porvoossa, Haikon kartanossa, joka sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Rikkaan historian omaava kartano-, kylpylä- ja kokoushotelli avattiin vuonna 1966 – itse päärakennus on peräisin vuodelta 1913. Vuosien saatossa se on palvellut lukuisia kertoja Paavo Nurmen säätiön symposiumien tunnelmallisena järjestyspaikkana.

Yhteistyö

Precmed 2022 -symposium järjestetään yhteistyössä Paavo Nurmen ja Yrjö Jahnssonin säätiöiden kanssa. Vuonna 1968 perustettu Paavo Nurmen säätiö edistää sydän- ja verisuonitautien sekä yleisen kansanterveyden tutkimista Suomessa. Yrjö Jahnssonin säätiö perustettiin vuonna 1954 edistämään suomalaista taloustieteen ja lääketieteen tutkimusta.