Asuntojen vuokraus

Paavo Nurmi lahjoitti nimeään kantavalle säätiölle kaksi Helsingissä sijaitsevaa kerrostaloa. Vielä tänäkin päivänä säätiön omistamien kiinteistöjen vuokratulot muodostavat suurimman osan säätiön tuloista. Huoneistojen vuokraamisesta vastaa Newsec Asuntovuokraus.

Katso vapaat asunnot ja asuntohakemukset

Helsingin Franzeninaukio

Talo sijaitsee liikenteellisesti (metro-, raitiovaunu- ja bussiliikenne) erinomaisella paikalla Kallion kaupunginosassa. Rakennus on valmistunut vuonna 1912 ja peruskorjattu vuosina 2018–2019. Peruskorjauksessa on säilytetty 1910-luvun tyyli, mikä näkyy esim. julkisivuissa, tilavissa porraskäytävissä sekä asuntojen huonekorkeuksissa. Moderneissa asunnoissa on ajan hengen tunnelmaa.

Tutustu vapaisiin asuntoihin

  • Asuinrakennuksen katutasossa 3 liikehuoneistoa.
  • Kerroksissa 2–5 yhteensä 60 asuntoa.
  • Yksiöitä 30 asuntoa, kaksioita 27 asuntoa, kolmioita 3 asuntoa

Linnakoskenkatu 13

Talo sijaitsee liikenteellisesti (raitiovaunu- ja bussiliikenne) erinomaisella paikalla Töölön kaupunginosassa meren ja Sibeliuspuiston läheisyydessä. Vuonna 1938 valmistuneeseen rakennukseen on suoritettu sähkö-, putki – ja kylpyhuonesaneeraukset vuosina 1992–1993. Talon sisääntuloaula on modernisoitu alkuperäiseen asuun. Lisäksi vuonna 2014 on tehty peruskorjaus, jossa asuntoihin on uusittu mm. kaikki pinnat ja kalusteet (sis. tammilaminattilattioiden asennuksen ja kosteiden tilojen laatoituksen.)

Tutustu vapaisiin asuntoihin

  • Asuinrakennuksen katutasossa neljä liikehuoneistoa
  • Kerroksissa 1–6 yhteensä 34 asuntoa.
  • Yksiöitä 14 asuntoa (21–28m²), kaksioita 15 asuntoa (39–55m²), kolmioita 5 asuntoa (60m²)